Ik ben blij op mijn kleine prestaties!!

22-03-2023

Ik ben trots op mijn kleine prestaties, want elke stap brengt me dichter bij succes.

Ik heb een kogelvrij plan voor succes dat me onderweg voldaan en gemotiveerd houdt! Het is mijn routekaart, en elke kleine taak die ik volbreng is een stap op weg naar het bereiken van mijn doelen.

Ik verdeel elk groot doel in mijn leven in een reeks kleinere doelen die leiden naar mijn grotere doel. Dan verdeel ik elk van de kleinere doelen in een reeks kleine, haalbare taken.

Als ik eenmaal de tijd heb genomen om de kleinere doelen en taken uit te zoeken, heb ik een ijzersterk plan voor succes. Ik hoef er alleen nog maar in te duiken!

Ik plan enkele snelle en gemakkelijke taken voor het begin, zodat zelfs grote projecten gemakkelijk kunnen worden gestart. Zo bouw ik mijn focus en momentum op. Als ik eenmaal zo te werk ga, is het gemakkelijker om door te gaan, zelfs wanneer er uitdagingen opdoemen. Ik heb het momentum om het probleem op te lossen en door te gaan.


Ik houd mijn plan flexibel, zodat kleine omwegen rond een uitdaging me toch op mijn bestemming kunnen brengen.


In mijn plan is elke voltooide taak - elke kleine prestatie - iets om trots op te zijn. Elke taak is een geïntegreerd onderdeel van mijn reis naar succes. Wanneer ik zelfs de kleinste taak voltooi, vier ik mijn overwinning.

Vandaag ben ik van plan mijn gedetailleerde plan voor succes uit te werken, en dan spring ik er meteen in om die kleine overwinningen op mijn reis te behalen.

Zelfreflectie vragen:


1. Wat is mijn plan voor succes?
2. Welke kleine stappen kan ik aan het begin zetten om me meteen op weg te helpen?
3. Ben ik trots op mezelf voor mijn kleine prestaties?